RAID / ORIENTATIËLOPEN

SPORTident is het meste gebruikte syteem in orientatïewereld.
Zijn aanpasbaarheid en lichtgewicht maken het een verplichte timing gereedschap.

Elke deelnemer krijgt op de start een chip.
Dat chip gaan langs de hele wedstrijd nuttig zijn om de kontrole punten op te nemen. Met dit systeem checken we dat de deelnemers alle kontrolen nemen en in de goeie orde.

Een lichtgewichte systeem, gemakkelijk op te zetten

Elke controle punt materialiseert op de terrein als een electronische aparaat van SPORTIdent licht en gemakkelijk draagbaar.
De chip kan gemakkelijk op de pols of op de vinger bevestigd worden. Elke chip is oneindig herbruikbaar . Dankzij zijn lichtgewicht kan de SPORTIdent station overal in het bos gezet worden zonder zorg zich te maken.

Een zeer eenvoude gebruik

Voor de deelnemer kan het niet gemakkelijker met een timing systeem dan met SportIdent meelopen.
Hij moet alleen de chip bij de secretariaat voor de start gaan halen, door een initialisering station passeren op de start en dan op elke kontrol zijn passage bevestigen door de chip in de station te steken tot en met de finish.
Eens zijn loop af, moet hij op de computer gaan checken dat alle kontrole correct gevonden waren. De mogelijkheden zijn legio om klassement te produceren : de komputer kan met de tijd werken of wel met een punten-systeem, … hij kan sancties rekenen et de deelnemer krijgt op het moment een papier met de details van zijn loop.

Om meer informatie over SportIDENT systeem te kregen, gelieve de website bezoeken.