ORIENTATIËLOOP CHALLENGE

Een teambuilding rond orientatiëlopen. We stellen u voor om orientatiëlopen verbeterd met verschillende opdrachten te ontdekken. Tijdens de activiteit gaan de ploegen hun weg moeten kiezen, de verschillende thematieken selectioneren en zich aanpassen aan de onverwacht.

We organizeren die activiteiten samen met Team Out, een zeer gemotiveerd team met een sterke ervaring in dit sektor.

BESLUITVORMING IN PLOEG

DOOR HET ORIËNTEREN

Met behulp van een specifieke kaart, moeten de deelnemers een maximum van controlebakens vinden binnen de toegewezen tijd; Het interessante aan deze oefening is de snelle besluitvorming in groep: de controlebakens staan op vaste plaatsen, maar de wegkeuze ernaartoe is volledig vrij te kiezen.

ELK INDIVIDU IS BELANGRIJK

VOOR DE PROEVEN

Het vinden van de controlepunten vormt de eerste uitdaging. Deze controlepunten bevatten vervolgens, proeven, ingedeeld volgens thema’s: geluidsvragen, algemene cultuur, raadsels, smaaktest enz… Dankzij de eigen vaardigheden en kennis, draagt elk teamlid bij tot het succes van de groep.

EEN MOMENT VAN ONTSPANNING

DOOR HET NATUUR OMGEVING

Bovenop de leuke en inspannende momenten, biedt Team Out u ook de kans op een grote portie buitenlucht. In het bos, in het park of in de stad, er is een brede waaier aan mogelijke locaties, wat een grote flexibiliteit biedt om uw evenement te organiseren.

De planning van de oriëntatiechallenge past zich aan aan uw noden : aangepaste duur, ‘s ochtends, ‘s middags of ‘s avonds, en ter aanvulling kan er een mountainbike-activiteit georganiseerd worden, net als kajak, een wandeling, een klimactiviteit om een uitstap van een hele dag in de natuur aan te bieden.

Een zero waste teambuilding
omdat de waarden van Ecorga zijn: vriendelijkheid, eenvoud en duurzaamheid, we doen onze best om de producering van afvallen te limiteren.