Kontact

ADRES :
Rue du Chepson 27
B5020, Malonne
Belgique

EMAIL : info@ecorga.be

TELEFOONNUMMER : +32 494. 75. 89. 15

HET CONCEPT

ECORGA, het is een mengen van duurzaamheid, eenvoud, vriendelijkheid en kwaliteit in de organisatie van sportieve evenementen.


Van de ultrasportieve uitdaging tot initiatie op een school, deze buitensportevenementen (zoals oriëntatielopen, multisport-raid, wandelen of mountainbiken, enz.) zijn bedoeld voor alle doelgroepen, van jonger tot meer ervaren, van atletischer tot beginners. Door plezier te geven en zichzelf te overtreffen, met oriëntatie als rode draad, biedt Ecorga meer dan alleen een sportieve activiteit, het biedt een echt emotioneel avontuur!

Orientatiëlopen is ook voor ons een goed materiaal om toerisme en kultuur te ontwikkelen.
Door unieke permanente orientatiëomlopen te creëren, belichten we het erfgoed terwijl de bezoeker een acteur van zijn bezoek kan zijn door de kaart te lezen.

Nous développons également l’orientation, l’apprentissage de la lecture de carte dans les milieux scolaires et parascolaires.

We stellen ook orientatielopen voor in scholen en buitenschoolse omgevingen.

Onze doel ? Onze kennissen met de komende generaties delen, om een boeiend initiatie en ontdek voor te stellen maar ook om de mensen aan naturele ruimte en historische erfgoeden te sensibiliseren.