Het team

HET BEGINThibaut, landschapsarchitect en fervent oriëntatieloop, begon aan dit grote avontuur in 2018.Hij wordt ervoor goed ondersteund door Eléonore, zijn alledaagse echtgenoot, die dezelfde passie en dezelfde ethiek deelt rond respect voor het milieu.Of het nu tijdens een familiewandeling, een ultra-trail, een oriëntatieloopwedstrijd, een fietstocht of bij vele andere gelegenheden is, we hebben het voorrecht gehad gevarieerd landschappen door te kruisen gevarieerd. Het delen en promoten van deze passie is al jaren een echte prioriteit voor Thibaut.

“Het is eerst als vrijwilliger in mijn orientatiëloopklub dat ik begonnen heb met speciale sportieve evenementen te organizeren. Mijn doel was echt om iedereen het plezier van prestatie te laten voelen. Als u daarop een goede dosis van ethiek en creativiteit toepast komt Ecorga uit.”

Samen en aangezien hun jonge leeftijd rekenen Thibaut en Eléonore al veel organisatie op hun aanrecht : vanaf de klassieke orientatiëloop tot aan de gekke optref van Hermarathon of spectaculaire aflossingen.

Elke dag evolueert Ecorga naar een profesioneler en meer compleet bedrijf zonder zijn fondamentale vergeten : vriendelijkheid, eenvoud, kwaliteit en duurzaamheid.
Meer dan een beroep, het is een passie die we willen delen en waarin we konstant willen verbeteren.

HET TEAM GROOITHet is in september 2020, in het midden (?) van de COVID-pandemië, en in een onzeker economische contekst dat Thibaut beslist om het team te laten begroten. Hij vertrouwt dat de core waarden van Ecorga hebben nog vele mooie dagen te leven en dat situatie kan alleeen maar verbeteren.

Gilles, burgelijke ingenieur, heeft in aanraad en onderwijs gewerkt voor dat hij samen met Thibaut in Ecorga besliste werken. Het is al jaren dat hij met Thibaut zijn passie voor orientatiëlopen deelt.

Oude vrienden, hij moest niet lang overtuigd worden om samen in de aventuur te beginnen. Wees je niet aan het eerste zicht: zijn vuile handen zijn geen teken van rommelig maar onze vriend, die heeft ook een hoge milieuverstand en respekt, heeft zijn eigen project van fietsherstelling op de kant begonnen om de zachte mobiliteit in zijn stad helpen ontwikkelen.